Initiatief: Brainport360, High Tech op de kaart / Brainport Community op de kaart

  • Client: Alle Brainport Deelnemers
  • Date: 2013-2014

#Brainport360: De High Tech uit de Brainport regio op de kaart


Brainport360#Brainport360 is een onafhankelijk initiatief van Secure In Air. Ons doel is om alle deelnemers binnen de Brainport Regio op één kaart te zetten met interactieve 360 graden foto’s. Deze 360 graden panorama’s kunnen binnen, buiten of vanaf gebouwen gemaakt zijn, gefocust op uw locatie, product of design. Locaties van uw High Tech bedrijf / kennisinstelling die u graag wil delen met de buitenwereld. Wij hebben veel steun en (netwerk)mogelijkheden gehad dankzij Brainport en doen nu graag iets terug, vandaar dit initiatief.
 
 
 

Waarom alle bedrijven op de kaart?

Het idee kregen we toen we een overzicht zochten waar alle Brainport bedrijven gevestigd zijn, voor samenwerking met een ander Brainport bedrijf in onze omgeving. Deze (Geo)data ontbrak. Wij zien dit als gemiste kans. Het doel is om een duidelijk overzicht te creëren van en voor bedrijven. Buiten de #Brainport360 kaart willen we deze (geo)data aanbieden, bijvoorbeeld voor Appmakers.

Teller Brainport360 Panoramafoto's

Waarom 360 graden panoramafoto’s?

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Trots op uw bedrijf? Een bijzondere productieafdeling? Uw prototypes laten zien? Uw nieuwe designobjecten laten zien? Wij maken er graag een interactieve 360 graden panoramafoto van. Via het Aanmeldformulier Brainport360 kunt u zich aanmelden, of onder aan deze pagina. Na de inventarisatie nemen wij contact met u op. De teller links geeft de huidige stand van aanmeldingen aan.
 

Voorbeelden van Brainport360 Panorama’s

Brainport360: Panorama bij het Evoluon
Brainport360: Panorama bij een bedrijf (tip: klik op het huis)
Brainport360: Panorama op de High Tech Campus
 

Wie komen in aanmerking voor deze panoramafoto's?
In principe alle Brainport Deelnemers: Gevestigde bedrijven (groot en klein), MKB, Instellingen, Startups
Wij vragen u onderstaand invulformulier in te vullen zodat wij een inventarisatie kunnen maken.
Waar kunt u deze foto's voor gebruiken?
Deze foto’s zijn een mooi middel om u bedrijf visueel te profileren. Ook erg interessant voor Prospects, Klanten, Leveranciers en Werknemers om te laten zien wat uw bedrijf doet. Tevens bestaat er de mogelijkheid de foto’s te customizen; logo’s, doorlinks naar uw site, social media etc. behoren tot de mogelijkheden. Deze panoramafoto’s zijn gemakkelijk te bekijken vanaf pc, laptop, smartphone en tablets.
Wat krijg ik als bedrijf?
U komt met uw bedrijf op de Brainport360 Kaart, met hierin de 360 graden panorama, uw bedrijfsnaam en weblink. Bedrijven worden ingedeeld per sector, zoals “high tech systems & materials” of “food & technology”. Tevens krijgt u de mogelijkheid om de panoramafoto’s op uw eigen website te ’embedden’ en personaliseren. De panoramafoto’s worden geïndexeerd door Google.
Wat is het verschil met Google Maps & Streetview?
De actualiteit en mogelijkheden. Onze foto’s kunnen ook binnen en op gebouwen gemaakt worden. Tevens kunt u uw eigen panorama’s personaliseren. We zijn bezig met het certificatieproces om deze foto’s ook in Google Streetview te laten verschijnen.
Wat zijn de kosten?
Voor Brainport Deelnemers willen we de mogelijkheid bieden #Brainport360 kosteloos aan te bieden. Na de inventarisatie willen we dit initiatief gaan bekostigen door middel van een Crowdfundingcampagne. Mocht u dit initiatief waarderen dan kunt u ons steunen door middel van een donatie in deze crowdfundingcampagne. Van bedrijven, voor bedrijven. Hierover snel meer. Houd de site in de gaten voor updates.

 

Helpt u mee?

Help ons dit initiatief te verspreiden via de share knop rechts. Twitter hashtag: #Brainport360. Dank u!

Vragen of opmerkingen over #Brainport360?


Neem contact op en we beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

E-mail

Recent Projects