Over Ons / Van data naar informatie met mobiele GIS software Inspector

Team achter Secure In Air

Secure In Air bestaat uit een team van enthousiaste mensen met passie in de wereld van vliegen, techniek, GIS-software en hoge resolutie beelden.  Het bedrijf is in 2008 in Helmond opgericht.

GIS: Van Data naar Informatie
We zien veel mogelijkheden in het koppelen van datastromen in nieuwe van innovatieve (high)tech toepassingen. Voor het koppelen en visualiseren van deze (Big) data gebruiken we ons software-pakket Inspector. Hiermee heeft u een duidelijk en gemakkelijk overzicht over al uw data, op uw pc, tablet of smartphone. Hiermee leveren we producten voor (semi)overheden en business 2 business oplossingen. Uw eigen helikopterview over uw data.

Drones/RPAS
Secure In Air bv is in 2008 begonnen met de inzet van onbemande helikopters (Drones/RPAS) als dienst. Hierbij zijn producten ontwikkeld waarmee de koppeling tussen luchtfoto’s en Geo (ict) een belangrijke factor was. In de loop der tijd hebben we ons portfolio uitgebreid, ook met GIS oplossingen waarbij andere inwinningsmethoden gebruikt worden.

Branchevereniging DARPAS
Secure In Air bv behoort tot een van de zeven bedrijven die DARPAS (Dutch Association for Remotely Piloted Aircraft Systems) hebben opgericht, de NL branchevereniging voor onbemande vliegtuigen en helikopters (RPAS). Hierin houden wij ons vooral bezig met de ICT zaken zoals de website en het forum.


Onze expertises