Labs & Innovatie

Hardware prototypes: innovatie in samenwerking met kennisinstellingenInnoveren: Met bedrijven zoeken naar kruisbestuivingen zoals nieuwe hard- en softwareInfraroodopname van processor / moederbord met uitrekenen van complexe processen

Omschrijving

Binnen Labs & innovatie besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling en realisatie van nieuwe producten, zowel hardware als software. Dit doen we veelal in samenwerking met kennisinstellingen, zoals universiteiten en innovatieve bedrijven.

Labs: Samenwerking met kennisinstellingen

Secure In Air bv werkt graag samen met kennisinstellingen zoals de Technische Universiteit Eindhoven om nieuwe innovatieve ideeën te verwezenlijken. Verschillende Bachelor studenten en Master studenten hebben hierbij een succesvol project gedaan, welke worden doorontwikkeld naar een product.

Innovatie: Samenwerking met bedrijven

In samenwerking met bedrijven werkt Secure In Air aan ontwikkeling en het vermarkten van nieuwe ideeën en producten. Hierbij werken we samen met bedrijven die specifieke kennis en producten hebben om deze samen te voegen tot een geheel.

 

Kenmerken

  • Samenwerking Kennisinstellingen
  • Stage en Afstudeermogelijkheden
  • Samenwerking partners
  • Software en Hardware ontwikkeling
  • Specialistische Kennis
  • Kruisbestuiving

 


Afstuderen?

Wilt u meer weten over stage of afstudeertrajecten bij ons?

E-mail


Bekijk onze Projecten, hier kunt u selecteren op  “Labs en Innovatie”.

Wist u dat?

Stageplek voor HBO & TU studenten

Wij werken graag samen met studenten van het HBO en TU, dit kan voor een project, stage of afstuderen zijn. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Open Source en Open Data

Binnen Secure In Air geloven we in het gebruik van open data (Openstreetmap, PDOK, nationaal georegister) en Open Source hardware zoals Arduino om hoogwaardige systemen te creëren voor informatievergaring.