GeoCamPro op plaats 29 in MKB Innovatie Top 100

MKB Innovatie Top 100 uitgegroeid tot grootste innovatieprijs

Gisteren, 11 juni, presenteerden de Kamer van Koophandel, Mercedes-Benz en NRC Media voor de negende keer de ranglijst met 100 concrete innovaties die het Nederlandse Midden-en Kleinbedrijf heeft gerealiseerd. De hoogste notering is voor de gifvrije, zelfklevende folie van Micanti BV uit Amsterdam, dat wordt gebruikt om op scheepswanden te plakken. De GeoCamPro eindigde op plaats 29 in de MKB Innovatie Top 100.

Alle 100 genomineerde bedrijven hebben succesvolle innovaties doorgevoerd op het gebied van product, dienst, proces of organisatie. Met de realisatie van deze vernieuwingen hebben de ondernemers hun omzet verhoogd, hun voortbestaan zeker gesteld of bestaande producten verbeterd.

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB in staat is. Zij jagen de economie aan met vernieuwingen.  De bekendmaking van de negende MKB Innovatie Top 100 vond gisteren plaats in het hoofdkantoor van Mercedes-Benz in Utrecht. De 100 bedrijven en hun innovaties zijn te vinden op www.mkbinnovatietop100.nl.

Artikel NRC MKB Innovatie Top 100 2014 (pdf)